+31 (0)497 - 54 40 02 +31 (0)497 - 54 40 02

Bemalingen

Voor het uitgraven van een bouwput kan een (te) hoge grondwaterstand een belemmering vormen. In dat geval is een tijdelijke bronbemaling nodig om het grondwater gedurende de bouwperiode te verlagen. Omdat de situatie per project verschilt, ontwikkelt Bergmans Bergeijk bemalingssystemen op maat. De unieke (traploze) pompen zijn niveau gestuurd en zorgen voor een optimale grond-waterstand. Dankzij onze volautomatische pompen wordt er niet meer grondwater onttrokken dan strikt noodzakelijk. Zo profiteert u van een flinke besparing op elektriciteitskosten, belastingen en heffingen. Bovendien wordt hiermee het risico op zettingen en schade aan panden in de omgeving aanzienlijk verkleind.

In gecompliceerde situaties is een bronbemaling onder controle te houden met behulp van een afstand bestuurbare computer (PLC-gestuurd). Behalve dit technische gemak bieden wij noodstroom-aggregaten en een 24-uursservice, waarmee u ook buiten werktijd de garantie heeft op een goed functionerende bemaling.

Berlinerwanden

Het plaatsen van berlinerwanden is bedoeld om instorting van een bouwput en schade aan omliggende gebouwen tegen te gaan en wordt vaak gecombineerd uitgevoerd met een bronbemaling. Dankzij een innovatieve methode kunnen wij de berlinerwanden volledig trillingsvrij aanbrengen. Eventuele verzakkingen behoren hiermee tot het verleden.

Fotogalerij bemalingen

Fotogalerij bemalingen

Download hier de brochure

Bergmans Brochure
Bluwaco Nederland b.v.

© 2013 webdesign Bureau Basis | Sitemap